Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 33
måndag
Fiskgratäng med dill & fänkål serveras med pommes duschesse
Korvstroganoff med curry & grillad paprika, smetana och pilaffris
Tomat -& fetaostspaj, primörsallad och marinerade oliver
tisdag
Laxfärserad spätta, pernodsås, smörstekta sockerärtor & schalottenlök, dillkokt färskpotatis
Asiatisk biffwok med chilimarinerad pak choi samt nudelsallad och sesamdressing
Pasta pesto med rostade grönsaker, riven hårdost och babyspenat
onsdag
Rågmjölstekt kummel, citronmarinerad spetskål, örtolja & smörad färskpotatis samt hummermajonäs
Lasagne med örtmarinerad fetaost och husets ketchup
Grönsakslasagne med örtmarinerad fetaost och husets ketchup
torsdag
Pannbiff med karamelliserad lök, gräddsås, kokt potatis, syrlig gurka, lingon och persilja
Smörstekt sommarkyckling med betor och rädisa, gorgonzolasås samt ugnsbakad potatis
Smörbakad rotselleri med rädisor, rostade kikärtor, gorgonzolasås samt ugnsbakad potatis
fredag
Fish & chips med citronaioli, sockerärtor och klyftpotatis
Helstekt fläskkotlett, bakad tomat, pepparsås, potatisgratäng smaksatt med prästost
Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor och smulad getost
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad torsk med hummerspräckt vitvinsås, fänkålssallad & dillkokt potatis
Fläskschnitzel med dragonsmör, friterad kapris, citron & skysås samt rostad potatis
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Grillad fläskkarré med choronsås, semitorkad tomat, potatisgratäng & rödvinssås
Pocherad långa med rökt forellrom, blomkålscrudité, sandefjordssås och smörad färskpotatis