Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 33

måndag

Fiskgratäng med dill & fänkål serveras med pommes duschesse

Korvstroganoff med curry & grillad paprika, smetana och pilaffris

Tomat -& fetaostspaj, primörsallad och marinerade oliver 

tisdag

Laxfärserad spätta, pernodsås, smörstekta sockerärtor & schalottenlök, dillkokt färskpotatis

Asiatisk biffwok med chilimarinerad pak choi samt nudelsallad och sesamdressing

Pasta pesto med rostade grönsaker, riven hårdost och babyspenat

onsdag

Rågmjölstekt kummel, citronmarinerad spetskål, örtolja & smörad färskpotatis samt hummermajonäs

Lasagne med örtmarinerad fetaost och husets ketchup

Grönsakslasagne med örtmarinerad fetaost och husets ketchup

torsdag

Pannbiff med karamelliserad lök, gräddsås, kokt potatis, syrlig gurka, lingon och persilja

Smörstekt sommarkyckling med betor och rädisa, gorgonzolasås samt ugnsbakad potatis

Smörbakad rotselleri med rädisor, rostade kikärtor, gorgonzolasås samt ugnsbakad potatis

fredag

Fish & chips med citronaioli, sockerärtor och klyftpotatis

Helstekt fläskkotlett, bakad tomat, pepparsås, potatisgratäng smaksatt med prästost

Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor och smulad getost 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad torsk med hummerspräckt vitvinsås, fänkålssallad & dillkokt potatis

Fläskschnitzel med dragonsmör, friterad kapris, citron & skysås samt rostad potatis

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Grillad fläskkarré med choronsås, semitorkad tomat, potatisgratäng & rödvinssås

Pocherad långa med rökt forellrom, blomkålscrudité, sandefjordssås och smörad färskpotatis