Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 34
måndag
Sydfransk fiskgryta smaksatt med dragon och citron serveras med potatispuré
Nattbakad nötrulle, haricotsvertes grönpepparsås och rostad potatis
Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost och spenat serveras med tomat & olivsallad
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Kycklingpasta med dijonsenap, soltorkadtomat, champinjon, babyspenat och riven hårdost
Quesadillas fylld med ost, bönor och babyspenat serveras med örtaioli
onsdag
Pankopanerad sej med dansk remoulad, citron och kokt potatis
Kålpudding med kaffegräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Sotat tzayspett, risotto smaksatt med örter, tomatbuljong och vitlöksfrästa sojabönor
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Boeuf bourguignon med bacon, smålök och rödvin, potatispuré
Helbakad rotselleri med matvete och äpple serveras med örtdressing
fredag
Sotad kummel med marinerade skaldjur, vitvinssås och potatisstomp smaksatt med örter
Grillad kycklingfilé, tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis
Gnocchi med örtsalsa, semitorkad tomat och lagrad hårdost
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt Uer, hummersky samt risotto toppad med vitlöksfrästa sojabönor & riven hårdost
Grillad fläskfilé med bearnaise, rödvinssås och potatisgratäng
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Ugnsbakad torsk med räkor, pepparrot, brynt smör och dill serveras med kokt potatis
Viltfärsbiffar med rosmarinsky, lingonchutney, timjansfräst morot och rostad potatis