Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 32

måndag

Prästostbakad långa med saffransrisotto, vitvinssky & torkade cocktailtomater

Nattbakad fläsksida med skysås, äpplechutney & klyftpotatis

Saffransrisotto med inlagd fänkål & torkade cocktailtomater

tisdag

Rostad kyckling med röd currysås, brynt morot & kokosris

Ugnstekt nötrulle med pepparsås, gröna bönor & bakad tomat serveras med rostade rotfrukter

Cannelloni fylld med spenat & färskost serveras med tomatsås & örter 

onsdag

Pocherad torsk med krispigt bacon, rostad mandel, brynt smör & sötpotatispuré

Schnitzel med bearnaise, rödvinssås, citron & ärtor serveras med stekt potatis

Spansk tortilla med tomatsallad & basilikakräm 

torsdag

Frikadeller i tomatsås med lagrad hårdost & basilika serveras med rostad potatis

Gräddstuvad pytt i panna med ägg ”sunny side”, saltgurka & rödbeta

Vegetarisk ramen med miso, svamp, pak choi, chili, salladslök, morot & soyamarinerat ägg   

fredag

Wallenbergare med ärtor, schalottenlök brynt smör, lingon & ärtor serveras med potatispuré

Pasta ”Frutti di mare” med musslor, räkor, olivolja, lök, tomat & parmesanost

Pasta pesto med bakade tomater, rostade kikärtor & lagrad hårdost

lördag

Helgbuffé11.30-15.00
Pankopanerad sej serveras med skagenröra, syrade grönsaker, citron & kokt potatis

Lammfärsbiffar med ajvarrostad potatis, fetaostcréme & marinerad zucchini

 

söndag

Helgbuffé11.30-15.00
Fiskgryta ”boulliabaisse” med saffran, tomat & fänkål serveras med aioli & vitlöksbröd

Grillad flapsteak med salsa fresca, korianderkräm, grillad paprika & rostad potatis