Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 32
måndag
Prästostbakad långa med saffransrisotto, vitvinssky & torkade cocktailtomater
Nattbakad fläsksida med skysås, äpplechutney & klyftpotatis
Saffransrisotto med inlagd fänkål & torkade cocktailtomater
tisdag
Rostad kyckling med röd currysås, brynt morot & kokosris
Ugnstekt nötrulle med pepparsås, gröna bönor & bakad tomat serveras med rostade rotfrukter
Cannelloni fylld med spenat & färskost serveras med tomatsås & örter
onsdag
Pocherad torsk med krispigt bacon, rostad mandel, brynt smör & sötpotatispuré
Schnitzel med bearnaise, rödvinssås, citron & ärtor serveras med stekt potatis
Spansk tortilla med tomatsallad & basilikakräm
torsdag
Frikadeller i tomatsås med lagrad hårdost & basilika serveras med rostad potatis
Gräddstuvad pytt i panna med ägg ”sunny side”, saltgurka & rödbeta
Vegetarisk ramen med miso, svamp, pak choi, chili, salladslök, morot & soyamarinerat ägg
fredag
Wallenbergare med ärtor, schalottenlök brynt smör, lingon & ärtor serveras med potatispuré
Pasta ”Frutti di mare” med musslor, räkor, olivolja, lök, tomat & parmesanost
Pasta pesto med bakade tomater, rostade kikärtor & lagrad hårdost
lördag
Helgbuffé11.30-15.00
Pankopanerad sej serveras med skagenröra, syrade grönsaker, citron & kokt potatis
Lammfärsbiffar med ajvarrostad potatis, fetaostcréme & marinerad zucchini
söndag
Helgbuffé11.30-15.00
Fiskgryta ”boulliabaisse” med saffran, tomat & fänkål serveras med aioli & vitlöksbröd
Grillad flapsteak med salsa fresca, korianderkräm, grillad paprika & rostad potatis