Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 28
måndag
”Yaki Nikku” på strimlad nötbog med soja, sesamfrö, kimchi & kokosris
Ugnsbakad torsk med brynt smör, krossat ägg, rödlök & matjessill serveras med dillstompad potatis
Sojastekt Oumph med sesamfrö, kimchi & kokosris
tisdag
Sirapstekt fläskkarré med rostad kål, gräddsky & kokt färskpotatis
Pasta ”Arrabiata” med tomat, aubergine, rödlök, lammkorv & fetaostkräm
Pumparisotto med smulad getost & rostade pumpakärnor
onsdag
”Sjömansbiff” på nattbakad oxbringa med buljongbrässerad potatis & senapskräm
Citrusstekt flundra med curryskagen, crudite på blomkål & färskpotatis
Cannelloni fylld med skogssvamp & linser samt salsa verde
torsdag
Yoghurtmarinerad kyckling med tabouleh, rostad paprikakräm & kryddkokt bulgur
Pytt i panna med stekt ägg, saltgurka & inlagda rödbetor
Helbakad rotselleri med ragu på sparris, blomkål & tryffelolja
fredag
Wallenbergare med smörslungade ärtor, schalottenlök, rårörda lingon & brynt smör
Fisk- & skaldjurslasagne med tomat & fetaost
Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu & lagrad hårdost
lördag
Helgbuffé 11:30 - 15:00
Grillad örtmarinerad fläskfilé med potatisgratäng, örtbearnaise & rostad tomat
Skaldjurspaella med blåmusslor, räkor, kräftstjärtar, grillad citron & dillaioli
söndag
Helgbuffé 11:30 - 15:00
Kycklingburgare med tryffeldressing, tomatsalsa, bacon- & lökmarmelad samt ugnsrostad potatis
Rimmad laxfilé med ragu på färskpotatis, grädde, citron & timjan, serveras med brynt smör