Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 27
måndag
Rostad kycklingklubba ”jambalaya” med kryddkorv, kryddbrässerat avorioris & aioli
Rimmad Uer med dillpesto samt färskpotatis med primörer
Pasta pesto toppad med grillad halloumi & rostade frön
tisdag
Ragu a la Bolognese med pasta, köttfärs, rostad tomat & lagrad hårdost
”Dansk fläskstek” med rödkål, äpple, cidersky & brynt potatis
Crêps med örtkeso, böngroddar, rättika, koriander & sesamfrö
onsdag
”Fish & Chips” på sejfilé med krossade ärtor, citronaioli & klyftpotatis
Köttfärslimpa med rosmarin, brynt svamp, portvinssås & kokt färskpotatis
Rödbetsbiff toppad med getost serveras med syrlig skysås samt kokt potatis
torsdag
Indisk nötgryta med cocosgrädde, garam masala, rostade kikärtor, yoghurt & kryddkokt ris
Gräddpocherad flundra med citron, vitt vin & purjolök serveras med stompad färskpotatis
Sparris & prästostpaj serveras med tomatsallad & bladsallad
fredag
Piccata på benfri kotlett med tomatsås, löksallad & pilaffris
Krämig fiskgryta med saffran, blåmusslor, gravad fänkål & färskpotatis
Vegetarisk lasagne med lagrad hårdost & husets ketchup
lördag
Helgbuffé 11:30-15:00
Grillad kyckling med citron- & rosmarin, salviasky, kryddsmör samt ugnsrostad potatis
Fisk- & skaldjursbiffar med mangosalsa, avocadokräm & blomkålspotatis
söndag
Helgbuffé 11:30-15:00
Italienska färsbiffar med rostad tomat, lagrad hårdost, pesto & ugnsrostad potatis
Pasta med bakad lax, sparris, grillad citron & mozzarellaost