Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 29
måndag
Nattbakad högrev ”Bourgogne” med rökt fläsk, champinjon & smålök serveras med potatis- & palsternacksstomp
Rimmad uer med råhyvlad fänkål, sparrisrisotto & dillpest
Confiterad palsternacka med råhyvlad fänkål, sparrisrisotto & dillpesto
tisdag
Parmesanrostad kyckling med tomatsås, vitlöksfrästa bönor & krämig tortellini
Chilli con carne med grillad paprika, smetana & ris
Helbakad spetskål med brynt sojasmör, sojaböna & morotskräm
onsdag
Slottsstek med gräddsky, pressgurka, svarta vinbärsgelé & kokt färskpotatis
Flundraroulad med schalottenlökssmörsås, betor varm potatissallad
Pasta pesto med friterad tofu, parmesan och rostade pumpakärnor
torsdag
Pannbiff med gräddsås, karamelliserad lök, rårörda lingon och kokt färskpotatis
Helstekt kotlett späckad med rosmarin & vitlök, serveras med örtagårdssås & potatisgratäng
Rotfruktsbiff med grön aioli, broccolli & kokt färskpotatis
fredag
Pulled pork med bbqsauce, aioli, syrade grönsaker & klyftpotatis
Fisk- & skaldjursgryta med dill, citron & krossad färskpotatis
Pulled Oumph med bbqsauce, aioli, syrade grönsaker & klyftpotatis
lördag
Helgbuffé 11:30 - 15:00
Grillad flankstek med rostad majs, chilli, vårlök, rökt vitlökssky samt bakade rotfrukter
Röding med smörbrässerad blomkål, örthollandaise samt sparrispotatis
söndag
Helgbuffé 11:30 - 15:00
Kryddiga färsjärpar med lökmarmelad, rosmarinsås & brynt potatis
Smörstekt torsk med brynt bacon, spetskål, tryffelolja, citronsky & färskpotatis