Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 23
måndag
Ugnsbakad kolja med brynt smör, räkor, pepparrot och dill serveras med kokt potatis
Grillad fläskkarré med rostad majsaioli, skysås, bakad tomat och kryddrostad klyftpotatis
Bakade betor med fetaoströra, rostade solroskärnor, gröna blad och örtdressing
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Parmesanrostad kyckling med tomatsås, vitlöksfrästa bönor och rostad potatis
Kålpannkaka med misodressing och gurksallad med koriander
onsdag
Asiatiska fisk- & skaldjursbiffar serveras med limedressing, sesambakad spetskål och nudelssallad
Nötstek med gräddsky, pressgurka, smörstekta knippmorötter och kokt potatis
Stekt pannoumi med basilikamajonnäs, rostad tomat, vinägerlök och rucola
torsdag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad röding med sommarprimörer, romsås och dillkokt färskpotatis
Grillad flapstek med örtbearnaise, BBQ-sås och kryddrostad potatis
fredag
Provencalsk fiskgryta med crudité på rädisa och blomkål serveras med örtkrossad färskpotatis
Fläskschnitzel med kryddsmör, rödvinssås, ärtor och rostad potatis
Fylld paprika med linser & getost serveras med bakad blomkål & örtdressing
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Inkokt lax med romsås och varm potatissallad med primörer
Grillad majskyckling toppad med fetaost & bladspenat serveras med dragonsås och rostade rotsaker
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Inkokt lax med romsås och varm potatissallad med primörer
Kalvstek med smörstekta morötter, skysås och kokt potatis