Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 24
måndag
Brödstekt sej med dillmarinerad rädisa, skagenröra, citron och kokt färskpotatis
Helstekt kotlettrad med pepparsås, torkad tomat och rostad potatis
Bakad rotselleri med brynt sojasmör, linsragu samt ruccolasallad
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon
Gulaschgryta med grillad paprika, smetana samt kryddkokt ris
Råraka med tångkaviar, karamelliserad lök, friterad palsternacka & rårörda lingon
onsdag
Rimmad torsk med svensk pesto och syrad pumpa, citronkokt färskpotatis, brynt lökvelouté
Sjömansbiff på Golfrestaurangens vis med högrev, skysås, ölbrässerad potatis, lök & senapscréme
Kesofylld portabello med örtemulsion, syrad pumpa & krossad potatis
torsdag
Golfrestaurangens grillbuffé med grillat kött, korv, kyckling, grönsaker, rostad potatis, såser och sallader
Grillade grönsaker & halloumi med tillbehör
fredag
Grillad flapsteak med cornribs, chimmi churri, smashed potatoes, rödvinssås & choronsås
Pasta ”frutti di mare” med blåmusslor, räkor, lök, olivolja & tomat serveras med vitlöksbröd
Pasta Penne med tomat, saffran, rökt tofu och vitlöksbröd
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Frikadeller i örtig tomatsås, hyvlad parmesan, ruccola & vitlöksrostad potatis
Vinpocherad spätta med beurre blanc, forellrom, gräslök samt dillkokt färskpotatis
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Pulled beef på högrev med syrade grönsaker, tortilla, örtrostad potatis, koriandermajonnäs samt tomat -& ananassalsa
Fiskgryta ”Bouillabaisse” med torsk, lax, musslor, saffran & tomat serveras med rostad vitlöksaioli & dillkokt potatis