Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 24

måndag

Brödstekt sej med dillmarinerad rädisa, skagenröra, citron och kokt färskpotatis

Helstekt kotlettrad med pepparsås, torkad tomat och rostad potatis

Bakad rotselleri med brynt sojasmör, linsragu samt ruccolasallad

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon

Gulaschgryta med grillad paprika, smetana samt kryddkokt ris

Råraka med tångkaviar, karamelliserad lök, friterad palsternacka & rårörda lingon

onsdag

Rimmad torsk med svensk pesto och syrad pumpa, citronkokt färskpotatis, brynt lökvelouté

Sjömansbiff på Golfrestaurangens vis med högrev, skysås, ölbrässerad potatis, lök & senapscréme

Kesofylld portabello med örtemulsion, syrad pumpa & krossad potatis

torsdag

Golfrestaurangens grillbuffé med grillat kött, korv, kyckling, grönsaker, rostad potatis, såser och sallader

Grillade grönsaker & halloumi med tillbehör

fredag

Grillad flapsteak med cornribs, chimmi churri, smashed potatoes, rödvinssås & choronsås

Pasta ”frutti di mare” med blåmusslor, räkor, lök, olivolja & tomat serveras med vitlöksbröd

Pasta Penne med tomat, saffran, rökt tofu och vitlöksbröd

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Frikadeller i örtig tomatsås, hyvlad parmesan, ruccola & vitlöksrostad potatis

Vinpocherad spätta med beurre blanc, forellrom, gräslök samt dillkokt färskpotatis

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Pulled beef på högrev med syrade grönsaker, tortilla, örtrostad potatis, koriandermajonnäs samt tomat -& ananassalsa

Fiskgryta ”Bouillabaisse” med torsk, lax, musslor, saffran & tomat serveras med rostad vitlöksaioli & dillkokt potatis