Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 22
måndag
Ugnsbakad Uer med betor, kapris och pepparrot serveras med brynt smör och dillkokt färskpotatis
Nötfärsragu med rökt fläsk, riven hårdost och basilika
Pasta pesto med torkad tomat, dragen mozzarella, saltrostade frön och basilika
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Långkokt Chili på högrev med svarta bönor & syrade grönsaker, smetana & ris
Grekisk paj med fetaost, tomat, oliver och rucolasallad
onsdag
Brödstekt Sej med picklad polkabeta, dansk remoulad och kokt potatis
Kycklinggryta med soltorkad tomat, dijonsenap, champinjoner och babyspenat serveras med pilaffris
Sparrisrisotto med picklad lök, örtolja och riven hårdost
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Pannbiff med karamelliserad lök, lingonchutney & skysås, kokt potatis
Gräddkokt svartrot med ragu på linser, kikärtor och smålök samt rostad potatis
fredag
Husets Bouillabaisse med fänkålssallad och saffransaioli, kokt potatis, vitlöksbröd
Pepparbakad nötrulle med ramslöksbearnaise, rödvinssås och rostad potatis
Gnocchi med örtsalsa, semitorkad tomat och lagrad hårdost
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad Vitling med misosmörsås, broccoli & sparrissallad samt dillkokt färskpotatis
Lammfärsbiffar med myntayoghurt, rödvinssky och kryddrostad klyftpotatis
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Skaldjurfärserad spätta med champagnesås och pommes duchesse
Mozzarellafylld kycklingfilé med torkad skinka serveras med risotto smaksatt med ramslök och rostad kycklingbuljong