Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 26
måndag
Pasta ”Carbonara” med bacon, lagrad hårdost, persilja och äggulecremé
Bakad kummel med räkor, dill, gräslök & brynt smör samt kokt färskpotatis
Pasta pesto med grillad halloumi & rostade frön
tisdag
Smörstekt sommarkyckling med betor & rädisa, gorgonzolasås och ugnsbakad potatis
Chiliglacerad fläsksida med äggnudlar, misosky, böngroddar, rättika, koriander & sesamfrö
Crêpes med örtkeso, böngroddar, rättika, koriander och sesamfrö
onsdag
Pocherad långa med rökt forellrom, Sandefjordssås, sparrissallad och smörad färskpotatis
Pannbiff med karamelliserad lök, gräddsås, kokt potatis, syrlig gurka, lingon & persilja
Rödbetsbiff med getost, syrlig skysås och kokt potatis
torsdag
Gräddstuvad pytt i panna, saltgurka, ägg ”sunny side”, örtolja & rödbetor
Fisk & skaldjursgratäng med citron, fänkål & dill serveras med pommesduchesse
Sparris & prästostpaj med tomatsallad & bladsallad
fredag
Grillad fläskkarré med spetskål, yoghurtdressing och varm potatissallad
Klassisk lasagne med lagrad hårdost & husets ketchup
Vegetarisk lasagne med lagrad hårdost & husets ketchup
lördag
Helgbuffé 11.30 15.00
Smörstekt gös med dillfrästa sockerärtor, blåmusselsås och kokt färskpotatis
Grillad nötrulle med potatisgratäng, rödvinssås och vitlöksrostade haricotsverts
söndag
Helgbuffé 11.30 15.00
Smörstekt kummel med skagenröra, krossad potatis, brynt smör & citron
Persiljejärpar med pressgurka, gräddsky och kokt färskpotatis