Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 21
måndag
Smörstekt kolja, dillslungade betor, vitvinssås och kokt färskpotatis
Pasta Carbonara med äggulekräm och riven hårdost
Tomat & spenatpaj med fetaostkräm
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Grillad kycklingfilé med tzatziki, rödvinssås och rostad potatis
Grillad butternutpumpa med tzatziki samt tomat & olivsallad
onsdag
Vallmobakad kummel, citronkräm, salladslök och dillkokt färskpotatis
Baconlindad köttfärslimpa, rödlökschutney och champinjonsås
Pastapesto toppad med bakad tomat och mozzarella
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Grillat högrev med kryddsmör, rödvinssås och rotfruktsgratäng
Grönsakslasagne med chilifärskost och saltrostade frön
fredag
”Fish & chips” friterad torsk, klyftpotatis, krossade ärtor, citron & tartarsås
Grillad spetsbringa med ramslökssmör, rödvinssky och rostade rotfrukter
Grillat tzayspett, gratinerade grönsaker och balsamicosky
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Rimmad torsk med svensk pesto & syrad pumpa, citronkokt färskpotatis samt brynt lökvelouté
Grillad flankstek med sparris, bakad tomat och örtrostad färskpotatis
söndag
Mors Dag
Välkommen att boka bord i vår mysiga restaurang 11.30-15.00
Förrätt
Välj mellan dessa två rätter
-
Tartar på sotad pilgrimsmussla & gurka serveras med persiljerotskräm ”Brandade” smaksatt med rökbakad torsk samt musselgrädde och dillolja
-
Vit sparrissoppa med crudité på blomkål, torkad ost, brödsmulor, ramslöksolja samt färskosttoast
Varmrätt
Välj mellan dessa tre rätter
-
Torskrygg med brödfriterad krokett på potatis & Almnäs Tegel, varm sallad på blåmussla, körvel & fänkål samt beurre blanc smaksatt med citron & ingefära
-
Svensk ryggbiff med kökets kryddsmör, salsa fresca, fondantkokt färskpotatis med grön sparris & salviasky
-
Confiterad knippmorot med saltrostad mandel, beluglinser, gravad fänkål samt morotskräm & brynt currysmör
Dessert
”Brulée” på vit choklad & färskost med vaniljpocherad rabarb, hallon, maräng & rostad vit choklad
3-rätters 495:- / person
2-rätters 410:- / person
Varmrätt 295:- / person