Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 17
måndag
Helstekt fläskkarré med ramslökssås, kantareller & smörad potatis
Halstrad sej med makrill & vårprimörsallad & brynt smör serveras med kokt potatis
Kesoplättar med kantareller, ramslök & primörsallad
tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor, löksås och kokt potatis samt rårörda lingon
”Bim Bap” på nattbakad högrev med soya, ingefära & salladslök serveras med chilisekt ris, salladslök och yuzumajonäs
Bakad rotselleri med soya, ingefära och salladslök serveras med chilistekt ris samt yuzumajonäs
onsdag
Lasagne med fetaost & basilika och golfens ketchup
Pankopanerad kolja med dansk remoulad, kokt potatis, citron & dill
Pastapesto med fetaost och basilika och rostade kikärtor
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Wallenbergare med sockerärtor, schalottenlök & brynt smör och potatispuré
Linsbiffar med sockerärtor, schalottenlök & brynt smör serveras med potatispuré
fredag
Fiskgryta ”Bouillabaisse” med tomat & fänkål, vitlöksbröd och saffransaioli
Grillad kycklingsteak med tzatziki, skysås & grillad zucchini och rostad potatis
Grillad zucchini serveras med rostad potatis, friterade linser, tzatziki & skysås
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Rimmad torsk med skaldjurssky, rökt sellerikräm & körvel samt potatispuré
Slottsstek på fransyska med gräddig rosmarinsky, kokt potatis, blåbärskompott och syrad gurka
179:-/person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Grillad spetsbringa med rödvinssås, potatiskaka och örtfärsta haricotsverts
Stekt spätta med grillad citroncréme & variation på lök samt krämig risoni
179:-/person