Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 18
måndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Panerad sej serveras med skagenröra, citron och kokt potatis
Grillad fläskkarré toppad med rostad broccoli serveras med rostad majsaioli, BBQ-sås och klyftpotatis
179: - / person
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Sesambakad blekafilé toppad med chilimarinerade räkor serveras med sojamajonnäs kryddkokt ris
Sesambakad spetskål med chilirostade kikärtor, sojamajonnäs och kryddkokt ris
onsdag
Grillat högrev med chimichurri, pepparsky och rostade rotfrukter
Örtbakad kummel med ramslökspesto, citronsås och kokt potatis
Grillad halloumi med chimichurri, pepparsky och rostade rotfrukter
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Baconlindad köttfärslimpa med portvinsstuvade champinjoner och kokt potatis
Kikärtsbiffar med portvinsstuvade champinjoner och kokt potatis
fredag
Krämig fisk & skaldjursgryta serveras med limeaioli och färskpotatisstomp
Fläskschnitzel med kryddsmör, rödvinssås samt rostad potatis
Örtpanerad zucchini med kryddsmör, rödvinssås och rostad potatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Skaldjursfärserad flundra serveras med pernodsås, örtfrästa vårprimörer och dillkokt färskpotatis
Grillad fläskfilé med bearnaise, rödvinssås, sparris och potatisgratäng
179:-/person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad kummel med gräslökshollandaise, picklade morötter och dillkokt färskpotatis
Helstekt kalkonbröst med ramslökssås, sötpotatispuré & bakade cocktailtomater
179:-/ person