Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 16
måndag
Krämig fläskpasta med broccoli, vitlök, dijonsenap & dragon samt riven hårdost
Bakad sej med smörad kräftsky, syrade kantareller, blomkålspuré och örtslungad potatis
Kikärtsbiffar med skysås, syrade kantareller, blomkålspuré och örtslungad potatis
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon
Stekt kycklingfilé med basilika, parmesansås, tomat & löksallad serveras med svamprisotto
Svamprisotto med parmesan, tomat & löksallad samt örtstekta smörbönor
onsdag
Köttbullar med gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis
Sotad kummel med miso & rostad kålbuljong, picklad kålrabbi, jasminris och korianderyoghurt
Zucchiniplättar med picklad kålrabbi, misomajonnäs och koriander
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Boeuf bourguignon med svamp, bacon, rödvin & smålök samt potatispuré
Currygryta med grönsaker, linser & kokosmjölk serveras med jasminris
fredag
Nattbakad fläsksida med het skysås, kimchi & fänkålssallad samt rostad potatis
”Fish & Chips” Friterad kolja, klyftpotatis, tatarsås & citron
Friterad aubergine med klyftpotatis, tatarsås, rostade kikärtor och citron
lördag
Helgbuffé 11.30-14.30
Grillad flapsteak med barbequesås & grillade grönsaker samt potatisgratäng
Päron & ingefärsinkokt lax med ljummen färskpotatissallad, primörer & gräslökshollandaise
179:-/ person
söndag
Helgbuffé 11.30-14.30
Nattbakad skinkstek med glacerade äpplen, cidergräddsås, kokt potatis och rårörda vinbär
Halstrad torsk med dill & morotssallad, örtfylld ”bakad potatis” och gubbröra
179:-/ person