Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 34

måndag

Sydfransk fiskgryta smaksatt med dragon och citron serveras med potatispuré

Nattbakad nötrulle, haricotsvertes grönpepparsås och rostad potatis

Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost och spenat serveras med tomat & olivsallad

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Kycklingpasta med dijonsenap, soltorkadtomat, champinjon, babyspenat och riven hårdost

Quesadillas fylld med ost, bönor och babyspenat serveras med örtaioli

onsdag

Pankopanerad sej med dansk remoulad, citron och kokt potatis

Kålpudding med kaffegräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

Sotat tzayspett, risotto smaksatt med örter, tomatbuljong och vitlöksfrästa sojabönor 

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Boeuf bourguignon med bacon, smålök och rödvin, potatispuré

Helbakad rotselleri med matvete och äpple serveras med örtdressing 

fredag

Sotad kummel med marinerade skaldjur, vitvinssås och potatisstomp smaksatt med örter

Grillad kycklingfilé, tzatziki, rödvinssås och  klyftpotatis

Gnocchi med örtsalsa, semitorkad tomat och lagrad hårdost 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Smörstekt Uer, hummersky samt risotto toppad med vitlöksfrästa sojabönor & riven hårdost

Grillad fläskfilé med bearnaise, rödvinssås och potatisgratäng

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Ugnsbakad torsk med räkor, pepparrot, brynt smör och dill serveras med kokt potatis

Viltfärsbiffar med rosmarinsky, lingonchutney, timjansfräst morot och rostad potatis