Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 38

måndag

Ugnsbakad torsk, ägg -& persiljesås serveras med kokt potatis

Pulled pork med rödkålssallad, limemarinerad gurka, aioli, tortillabröd och rostad potatis

Grillad spetskål med rostad majs, champinjoner, fetaost och rotsakstzatziki

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Biff stroganoff med sotad paprika, smetana och pilaffris

Stekt pannoumi med basilikamajonnäs, rostad tomat, vinägerlök och rucola

onsdag

Panerad sej med dansk remoulad, citron och kokt potatis

Örtbakad kyckling med smörad kycklingbuljong, tomat -& bönsallad, rostad potatis

Grön lasagne med tomatsås, rucola och lagrad hårdost

 

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Slottsstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis

Saltbakade betor med smörstekt ostronskivling, persiljeolja och rostad potatis

 

fredag

Parmesanbakad uer med marinerade räkor, gräslökssås och kokt potatis

Wallenbergare med ärtor, brynt smör, rårörda lingon och potatispuré

Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost och spenat serveras med tomat -& olivsallad

 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt kummel med dillslungade polkabetor serveras med skaldjurssås och örtkrossad potatis

Nattbakad nötrulle med rödvinssås, bearnaise, vitlöksrostad broccoli och rostad potatis

 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Västerbottenbakad kolja toppad med kräftstjärtar och dill serveras med vitvinssås och kokt potatis

Smörstekt majskycklingbröst med basilikasås, torkad tomat och parmesanrostad potatis