Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 39
måndag
Kryddrostad fläskkotlett med syrad rödkål, grönkål, tryffelsky, rostad potatis och rotfrukter
Krämig biffgryta med dijonsenap, champinjoner och pärllök serveras med potatispuré
Helbakad blomkål med rostade kikärtor, brynt smör och spenat
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Ugnsbakad torsk med variation på morot, picklad gurka, persiljevelouté och potatispuré
Rostad morot med quinoa, körvel, fetaost och örtdressing
onsdag
Panerad kummel med chili & limemajonnäs serveras med sockerärtor och örtkrossad potatis
Citron -& timjansstekt kyckling med rostad vitlökssky och stekt grönsaksris
Kikärtsbiffar med picklad zucchini, hummus och grönsakstekt ris
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Pannbiff med karamelliserad lök, gräddsås, kokt potatis, syrlig gurka, lingon & persilja
Kikärtspannkaka med grillad paprika & keso
fredag
Smörstekt makrill med stuvad spenat, citron och dillkokt färskpotatis
BBQ-bakat högrev, grillad tomat, majskolv, bakad endive, ärtskott samt rostad bakpotatis
Vegetariska kåldolmar med svamp, matvete, äpple, brynt smör & potatispuré
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Pestobakad torsk serveras med vitvinssås samt potatisstomp smaksatt med rostad lök
Grillad fläskfilé med rosépepparsås, bakad tomat samt hasselbackspotatis
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Laxschnitzel fylld med färskost & pepparrot serveras med vitvinssås samt dillkokt potatis
Slottsstek med gräddsås, gelé, syrad gurka samt kokt potatis