Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 19
måndag
Prästostbakad sejrygg serveras med hummersås och potatisstomp
Nötfärsragu med rödvin, sidfläsk & cocktailtomat serveras med pastapesto
Vegetarisk
Pastapesto med cocktailtomat och grillad haloumi
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon
Biffwok med asiatisk nudelsallad samt limedressing
Vegetarisk
Grönsakswok med asiatisk nudelsallad samt limedressing
onsdag
Smörbakad torsk med blåmusselsås, picklad fänkål samt dillkokt färskpotatis
Biff a la Rydberg serveras med skånsk potatis och saltgurka
Vegetarisk
Grönsaksbiff med skånsk potatis samt saltgurka
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Boeuf Bourguignon med rökt fläsk, svamp & smålök samt potatispuré
Vegetarisk
Cannelloni fylld med svamp och färskost serveras med örtdressad babyspenat
fredag
Husets bouillabaisse serveras med rouille och vitlöksbröd
Grillad kyckling med tzatziki, rödvinssås och rostad potatis
Vegetarisk
Grillade grönsaker med tzatziki, rödvinssås och rostad potatis
lördag
Sotad fiskfilé serveras med skirat smör, kaprisbär, rödbetor och dillkokt färskpotatis
Grillad fläskfilé serveras med rostad tomat, bearnaise och rotfruktsgratäng
söndag
Fisk och skaldjurspasta smaksatt med saffran toppas med gravad fänkål
Slottsstek med pressgurka, gelé, gräddsås och kokt potatis