Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 20
måndag
”Fish & chips” friterad fisk serveras med klyftpotatis, tartarsås och citron
Kryddkorv med ratatoullie, rostad potatis, fetaost och babyspenat
Vegetarisk
Panerad tofu med ratatoullie, klyftpotatis och babyspenat
tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon
Grillad kyckling med ramslökscréme serveras med varm potatissallad med vårprimörer
Vegetarisk
Tomatrisotto med ramslökscréme, vårprimörer och rostade frön
onsdag
Lasagne med lagrad hårdost och husets ketchup
Pocherad torsk serveras med brynt smör, citrusmarinerad spetskål samt krispig chorizo
Vegetarisk
Bakade betor serveras med brynt smör, citrusmarinerad spetskål, getost och kokt potatis
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor
med sylt & grädde
Pannbiff med timjangräddsås, stekt lök, blåbärschutney samt kokt potatis
Vegetarisk
Blomkålsbiff med linser, stekt lök, rostad kålbuljong och kokt potatis
fredag
”Chicken taco” med lime, guacamole, syrade grönsaker, tortilla, rostad vitlöksaioli, korianderslungad potatis
Krämig fisk och skaldjurspasta med saffran, tomat, fänkål & riven pecorino
Vegetarisk
Falafel med guacamole, syrade grönsaker, lime och korianderslungad potatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Porterstek med glacerade rötter serveras med gräddsky, kokt potatis & lingonchutney
Citrusbakad fisk med blåmusslor, skaldjurssås, sockerärtor, syrad lök samt potatispuré
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Pankopanerad sej serveras med skagenröra, citronfrästa vårprimörer & dillslungad färskpotatis
Krämig biffpasta med ramslök, svamp, grönkål och rucola serveras med riven hårdost