Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 18
måndag
Korvstroganoff med rostad tomat och curry serveras med pilaffris
Fisk och skaldjursgratäng med citron, dill och fänkål serveras med potatispuré
Vegetarisk
Stroganoff med rostad tomat och curry serveras med pilaffris
tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis serveras med löksås samt rårörda lingon
Kycklingfärsbiff med mango och avokadosalsa serveras med korianderslungad potatis
Vegetariskt
Grönsaksbiff med mango och avokadosalsa serveras med korianderslungad potatis
onsdag
Gräddstuvad pytt i panna med ägg ”sunny side”, saltgurka och rödbetor
Ramslöksbakad kummel med svamprisotto, krispig lök samt smörad buljong
Vegetarisk
Ramslöksbakad portabello med svamprisotto, krispig lök samt smörad buljong
torsdag
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Herrgårdsstek med gräddsås, kokt potatis, pressgurka och svartvinbärsgelé
Vegetarisk
Zucchiniplättar med örtkeso och trädgårdssallad
fredag
Grillad fläskkarré med chilibearnaiese och rostad tomat serveras med ugnsrostad potatis med ramslökspesto
Smörstekt torsk med crudité på fänkål och morot, gräslöksvelouté och kokt potatis
Vegetarisk
Broccoli och fetaost paj med brynt lökcrème
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Nötfärsragu med rödvin och sidfläsk, semitorkad tomat, och krämig basilikapasta
Nattbakat högrev med chimichurri, rostad potatis, rödvinssås samt grillad pak choi
179:- / person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
”Biff Rydberg” med variation på lök, ölbrässerad potatis och senapscremé
Fiskgryta med röd curry, kokosmjölk och citrongräs serveras med basmatiris
179:- / person