Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 22

måndag

Ugnsbakad Uer med betor, kapris och pepparrot serveras med brynt smör och dillkokt färskpotatis

Nötfärsragu med rökt fläsk, riven hårdost och basilika

Pasta pesto med torkad tomat, dragen mozzarella, saltrostade frön och basilika

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Långkokt Chili på högrev med svarta bönor & syrade grönsaker, smetana & ris

Grekisk paj med fetaost, tomat, oliver och rucolasallad

onsdag

Brödstekt Sej med picklad polkabeta, dansk remoulad och kokt potatis

Kycklinggryta med soltorkad tomat, dijonsenap, champinjoner och babyspenat serveras med pilaffris

Sparrisrisotto med picklad lök, örtolja och riven hårdost

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Pannbiff med karamelliserad lök, lingonchutney & skysås, kokt potatis

Gräddkokt svartrot med ragu på linser, kikärtor och smålök samt rostad potatis

 

fredag

Husets Bouillabaisse med fänkålssallad och saffransaioli, kokt potatis, vitlöksbröd

Pepparbakad nötrulle med ramslöksbearnaise, rödvinssås och rostad potatis

Gnocchi med örtsalsa, semitorkad tomat och lagrad hårdost

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad Vitling med misosmörsås, broccoli & sparrissallad samt dillkokt färskpotatis

Lammfärsbiffar med myntayoghurt, rödvinssky och kryddrostad klyftpotatis

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Skaldjurfärserad spätta med champagnesås och pommes duchesse

Mozzarellafylld kycklingfilé med torkad skinka serveras med risotto smaksatt med ramslök och rostad kycklingbuljong