Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 23

måndag

Ugnsbakad kolja med brynt smör, räkor, pepparrot och dill serveras med kokt potatis

Grillad fläskkarré med rostad majsaioli, skysås, bakad tomat och kryddrostad klyftpotatis

Bakade betor med fetaoströra, rostade solroskärnor, gröna blad och örtdressing

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Parmesanrostad kyckling med tomatsås, vitlöksfrästa bönor och rostad potatis

Kålpannkaka med misodressing och gurksallad med koriander

onsdag

Asiatiska fisk- & skaldjursbiffar serveras med limedressing, sesambakad spetskål och nudelssallad

Nötstek med gräddsky, pressgurka, smörstekta knippmorötter och kokt potatis

Stekt pannoumi med basilikamajonnäs, rostad tomat, vinägerlök och rucola

torsdag

Helgbuffé 11.30-15.00

Halstrad röding med sommarprimörer, romsås och dillkokt färskpotatis

Grillad flapstek med örtbearnaise, BBQ-sås och kryddrostad potatis

fredag

Provencalsk fiskgryta med crudité  på rädisa och blomkål serveras med örtkrossad färskpotatis

Fläskschnitzel med kryddsmör, rödvinssås, ärtor och rostad potatis

Fylld paprika med linser & getost serveras med bakad blomkål & örtdressing

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Inkokt lax med romsås och varm potatissallad med primörer

Grillad majskyckling toppad med fetaost & bladspenat serveras med dragonsås och rostade rotsaker

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Inkokt lax med romsås och varm potatissallad med primörer

Kalvstek med smörstekta morötter, skysås och kokt potatis