Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 21

måndag

Smörstekt kolja, dillslungade betor, vitvinssås och kokt färskpotatis

Pasta Carbonara med äggulekräm och riven hårdost

Tomat & spenatpaj med fetaostkräm

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Grillad kycklingfilé med tzatziki, rödvinssås och rostad potatis

Grillad butternutpumpa med tzatziki samt tomat & olivsallad

onsdag

Vallmobakad kummel, citronkräm, salladslök och dillkokt färskpotatis

Baconlindad köttfärslimpa, rödlökschutney och champinjonsås

Pastapesto toppad med bakad tomat och mozzarella

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Grillat högrev med kryddsmör, rödvinssås och rotfruktsgratäng

Grönsakslasagne med chilifärskost och saltrostade frön

fredag

”Fish & chips” friterad torsk, klyftpotatis, krossade ärtor, citron & tartarsås

Grillad spetsbringa med ramslökssmör, rödvinssky och rostade rotfrukter

Grillat tzayspett, gratinerade grönsaker och balsamicosky

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Rimmad torsk med svensk pesto & syrad pumpa, citronkokt färskpotatis samt brynt lökvelouté

Grillad flankstek med sparris, bakad tomat och örtrostad färskpotatis

söndag

Mors Dag

Välkommen att boka bord i vår mysiga restaurang 11.30-15.00

Förrätt
Välj mellan dessa två rätter

  • Tartar på sotad pilgrimsmussla & gurka serveras med persiljerotskräm ”Brandade” smaksatt med rökbakad torsk  samt musselgrädde och dillolja

  • Vit sparrissoppa med crudité på blomkål, torkad ost, brödsmulor, ramslöksolja samt färskosttoast

Varmrätt
Välj mellan dessa tre rätter

  • Torskrygg med brödfriterad krokett på potatis & Almnäs Tegel, varm sallad på blåmussla, körvel & fänkål samt beurre blanc smaksatt med citron & ingefära

  • Svensk ryggbiff med kökets kryddsmör, salsa fresca, fondantkokt färskpotatis med grön sparris & salviasky

  • Confiterad knippmorot med saltrostad mandel, beluglinser, gravad fänkål samt morotskräm & brynt currysmör

Dessert

”Brulée” på vit choklad & färskost med vaniljpocherad rabarb, hallon, maräng & rostad vit choklad

3-rätters   495:- / person
2-rätters  410:- / person
Varmrätt 295:- / person