Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 38
måndag
Ugnsbakad torsk, ägg -& persiljesås serveras med kokt potatis
Pulled pork med rödkålssallad, limemarinerad gurka, aioli, tortillabröd och rostad potatis
Grillad spetskål med rostad majs, champinjoner, fetaost och rotsakstzatziki
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Biff stroganoff med sotad paprika, smetana och pilaffris
Stekt pannoumi med basilikamajonnäs, rostad tomat, vinägerlök och rucola
onsdag
Panerad sej med dansk remoulad, citron och kokt potatis
Örtbakad kyckling med smörad kycklingbuljong, tomat -& bönsallad, rostad potatis
Grön lasagne med tomatsås, rucola och lagrad hårdost
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Slottsstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis
Saltbakade betor med smörstekt ostronskivling, persiljeolja och rostad potatis
fredag
Parmesanbakad uer med marinerade räkor, gräslökssås och kokt potatis
Wallenbergare med ärtor, brynt smör, rårörda lingon och potatispuré
Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost och spenat serveras med tomat -& olivsallad
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt kummel med dillslungade polkabetor serveras med skaldjurssås och örtkrossad potatis
Nattbakad nötrulle med rödvinssås, bearnaise, vitlöksrostad broccoli och rostad potatis
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Västerbottenbakad kolja toppad med kräftstjärtar och dill serveras med vitvinssås och kokt potatis
Smörstekt majskycklingbröst med basilikasås, torkad tomat och parmesanrostad potatis