Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 37
måndag
Bakad kolja med rostat isterband, rödbetor, friterad kapris och citronsmörsås
Rostad kyckling med rödcurrysås, bakad morot, kokos & jasminris
Pumparisotto med smulad getost och rostade pumpakärnor
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Mandelbakad torsk med dillslungade sojabönor, brynt smör och potatisstomp
Glaserade rötter med råraka, tångcaviar, gräddfil & lingon
onsdag
Fisk -& skaldjursgratäng smaksatt med citron och dill serveras med potatispuré
Kycklingfärsbiffar med srirachamajonnäs, grillade grönsaker och klyftpotatis
Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu och lagrad hårdost
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Biff á la Lindström, saltgurka, skysås samt skånsk potatis
Kikärtscurry med cocosgrädde, yoghurt och kryddkokt ris
fredag
Prästostbakad kummel med hummersås och kokt potatis
Schnitzel med kapris, citron, skysås, ansjovissmör samt stekt potatis
Helbakad spetskål med brynt citron, belugalinser och brynt sojasmör
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Fetaostfylld lax serveras med gräslöksås och potatisstomp smaksatt med rostad lök
Grillad flapsteak med kryddsmör, rödvinssås samt rostad potatis
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Skaldjurspaella med blåmusslor, räkor, kräftstjärtar, grillad citron & dillaioli
Viltfärsbiffar med kantarellsås, örtfrästa morötter och kokt potatis