Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 37

måndag

Bakad kolja med rostat isterband, rödbetor, friterad kapris och citronsmörsås

Rostad kyckling med rödcurrysås, bakad morot, kokos & jasminris

Pumparisotto med smulad getost och rostade pumpakärnor

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Mandelbakad torsk med dillslungade sojabönor, brynt smör och potatisstomp

Glaserade rötter med råraka, tångcaviar, gräddfil & lingon

 

onsdag

Fisk -& skaldjursgratäng smaksatt med citron och dill serveras med potatispuré

Kycklingfärsbiffar med srirachamajonnäs, grillade grönsaker och klyftpotatis

Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu och lagrad hårdost

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Biff á la Lindström, saltgurka, skysås samt skånsk potatis

Kikärtscurry med cocosgrädde, yoghurt och kryddkokt ris

fredag

Prästostbakad kummel med hummersås och kokt potatis

Schnitzel med kapris, citron, skysås, ansjovissmör samt stekt potatis

Helbakad spetskål med brynt citron, belugalinser och brynt sojasmör

 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Fetaostfylld lax serveras med gräslöksås och potatisstomp smaksatt med rostad lök

Grillad flapsteak med kryddsmör, rödvinssås samt rostad potatis

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Skaldjurspaella med blåmusslor, räkor, kräftstjärtar, grillad citron & dillaioli

Viltfärsbiffar med kantarellsås, örtfrästa morötter och kokt potatis