Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 28
måndag
Krämig nötfärspasta toppad med smörstekt svamp och rucola
Friterad kyckling med tomat & bönsallad, vitlökssås och rostad potatis
Friterad falafel med tomat & bönsallad, vitlökssås och rostad potatis
tisdag
”Curry Madras” bakad sej med kokosmjölk och currystekt blomkål serveras med persiljedoftande ris
Italienska köttbullar i tomatsås med basilika & hyvlad hårdost serveras med rostad potatis
Indisk böngryta med kokosmjölk och currystekt blomkål serveras med persiljedoftande ris
onsdag
Pocherad kolja toppad med gubbröra & brynt smör, dillkokt färskpotatis
Burgundisk nötgryta med bacon & lök serveras med potatispuré
Bakad rotselleri serveras med sojamajonnäs, örtmarinerade edamamebönor och rucola
torsdag
Krämig laxpasta med blåmusslor, dill, gravad fänkål och riven hårdost
Wallenbergare med rårörda lingon, sockerärtor, brynt smör och potatispuré
Cannelloni med svamp och spenat serveras med tomatsås och citrusdressad babyspenat
fredag
Fiskfärsbiffar toppade med chilimarinerade räkor serveras med gräslökssås och potatisstomp
Ost & skinkfylld schnitzel med rödvinssås, kryddsmör och smörstekt färskpotatis
Vegetarisk schnitzel med rödvinssås, kryddsmör och smörstekt färskpotatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Laxfärserad spättafilé med smörstekta sockerärtor vitvinssås och dillkokt färskpotatis
Pepparbiff med rödvinssås, bakad tomat och potatisgratäng
179: - / person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Ugnsbakad lax med gröna bönor, vermouthsås och varm potatissallad
Grillad kyckling toppad med torkad parmaskinka serveras med balsamicosky och rostad potatis
179: - / person