Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 28

måndag

Krämig nötfärspasta toppad med smörstekt svamp och rucola

Friterad kyckling med tomat & bönsallad, vitlökssås och rostad potatis

Friterad falafel med tomat & bönsallad, vitlökssås och rostad potatis

tisdag

”Curry Madras” bakad sej med kokosmjölk och currystekt blomkål serveras med persiljedoftande ris

Italienska köttbullar i tomatsås med basilika & hyvlad hårdost serveras med rostad potatis

Indisk böngryta med kokosmjölk och currystekt blomkål serveras med persiljedoftande ris

onsdag

Pocherad kolja toppad med gubbröra & brynt smör, dillkokt färskpotatis

Burgundisk nötgryta med bacon & lök serveras med potatispuré

Bakad rotselleri serveras med sojamajonnäs, örtmarinerade edamamebönor och rucola

torsdag

Krämig laxpasta med blåmusslor, dill, gravad fänkål och riven hårdost

Wallenbergare med rårörda lingon, sockerärtor, brynt smör och potatispuré

Cannelloni med svamp och spenat serveras med tomatsås och citrusdressad babyspenat

fredag

Fiskfärsbiffar toppade med chilimarinerade räkor serveras med gräslökssås och potatisstomp

Ost & skinkfylld schnitzel med rödvinssås, kryddsmör och smörstekt färskpotatis

Vegetarisk schnitzel med rödvinssås, kryddsmör och smörstekt färskpotatis

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Laxfärserad spättafilé med smörstekta sockerärtor vitvinssås och dillkokt färskpotatis

Pepparbiff med rödvinssås, bakad tomat och potatisgratäng

179: - / person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Ugnsbakad lax med gröna bönor, vermouthsås och varm potatissallad

Grillad kyckling toppad med torkad parmaskinka serveras med balsamicosky och rostad potatis

179: - / person