Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 19
måndag
Asiatiska fisk & skaldjursbiffar med nudelsallad, sojamajonnäs, lime och rostade frön
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, rödbetor och saltgurka
Tomat- & fetaostspaj med trädgårdssallad och örtvinaigrette
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Grillad kyckling med oliver, tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis
Kesoplättar med edamamebönor, jordnötter, srirachamajjo och rostad lök
onsdag
Panerad flundrafilé med picklad gulbeta och dill samt skagenröra och kokt potatis
Grekisk köttfärslimpa fylld med oliver och fetaost serveras med soltorkadtomatsky & rostad potatis
Pasta med rostade kikärtor, grädde, tryffelolja, skogschampinjon, lagrad hårdost & bakad cocktailtomat
torsdag
Helgbuffé 11.30-15.00
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Prästostbakad torsk med Sandefjordsås, vårprimörer och dillkokt färskpotatis
Grillat högrev med salsa criolla, skysås och rostade rotfrukter
189:-/person
fredag
Krämig fisk & skaldjursgryta med primörsallad och färskpotatisstomp
Grillade fläskkotlettsracks med rostad vitlökssky, ramslökscréme, bakad tomat och rostad potatis
Quesadillas fyllda med ost, bönor och babyspenat serveras med örtaioli
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad torsk med sparrisrisotto och smörad skaldjurssky
Grillad spetsbringa med café de parissmör, rödvinssky och rostad färskpotatis
189:-/person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Västerbottenbakad kolja med vitvinssås, smörfrästa vårprimörer och dillkokt färskpotatis
Lammstek provencale med marinerad zucchini och tomat serveras med rödvinssås och rostad potatis
189:-/person