Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 18
måndag
Smörstekt uer med chilimarinerade räkor, smörad skaldjurssky och dillkokt färskpotatis
Pankopanerad kyckling serveras med tomatsås smaksatt med basilika samt pilaffris
Cannelloni fylld med svamp och färskost serveras med örtdressad babyspenat
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Smörbakad torsk med blåmusselsås, örtstekt sparris och dillkokt potatis
Krämig pasta med ramslök och semitorkad tomat, rökt tofu och riven hårdost
onsdag
Helgbuffé 11.30-15.00
Pannbiff med karamelliserad lök, lingonchutney, skysås och kokt potatis
Kryddbakad lax med rostad broccoli, ramslöksmajonnäs och potatisstomp
189:-/ person
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Kalvfärsjärpar med kaffegräddsås, pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis
Gnocchi med örter och vitlök serveras med tzayspett, rucola och basilikacréme
fredag
Krämig fisk & skaldjursgryta med primörsallad och färskpotatisstomp
Mixed grill med kyckling, fläsksida, & kryddkorv serveras med BBQ-sås, aioli & rostad potatis
Sparrisrisotto med vitlöksfrästa sojabönor och riven hårdost
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad lax med sparrisrisotto och smörad skaldjursbuljong
Nattbakad pepparbiff med bearnaise, ört & vitlöksbakade tomater och rostad potatis
189:- / person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad kummel med gräslökshollandaise, picklade morötter och dillkokt färskpotatis
Helstekt kalkonbröst med ramslökssås, sötpotatispuré & bakade cocktailtomater
189:-/person