Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 49

måndag

Pocherad kolja med Sandefjordsås och dillslungad potatis

Sirapsstekt fläskkarré, äppelchutney, gräddsås och kokt potatis

Pasta med rostad paprika & aubergine, riven hårdost, olivolja & friterad grönkål

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Prästostbakad torsk, marinerade räkor serveras med gräslökssås & kokt potatis

Bön & linsbiffar, morotstzatziki, rostad tomat  och kokt potatis

onsdag

Havets Wallenbergare med vitvinssås, sockerärtor och potatispuré

Biffgryta med kokosgrädde, röd curry &  citrongräs, jasminris

Saltbakade betor, smörstekt ostronskivling, persiljeolja, rostad potatis

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Slottsstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis

Gnocchi med örtsalsa, semitorkad tomat och lagrad hårdost

fredag

Halstrad uer med smörad skaldjursbuljong, risotto toppad med vitlöksfrästa sojabönor

Helstekt kotlettrad, svampsås och rostade rotfrukter

Risotto serveras med vitlök & citronmarinerade sojabönor, getost och  honung