Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 49
måndag
Pocherad kolja med Sandefjordsås och dillslungad potatis
Sirapsstekt fläskkarré, äppelchutney, gräddsås och kokt potatis
Pasta med rostad paprika & aubergine, riven hårdost, olivolja & friterad grönkål
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Prästostbakad torsk, marinerade räkor serveras med gräslökssås & kokt potatis
Bön & linsbiffar, morotstzatziki, rostad tomat och kokt potatis
onsdag
Havets Wallenbergare med vitvinssås, sockerärtor och potatispuré
Biffgryta med kokosgrädde, röd curry & citrongräs, jasminris
Saltbakade betor, smörstekt ostronskivling, persiljeolja, rostad potatis
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Slottsstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis
Gnocchi med örtsalsa, semitorkad tomat och lagrad hårdost
fredag
Halstrad uer med smörad skaldjursbuljong, risotto toppad med vitlöksfrästa sojabönor
Helstekt kotlettrad, svampsås och rostade rotfrukter
Risotto serveras med vitlök & citronmarinerade sojabönor, getost och honung