Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 26

måndag

Pasta ”Carbonara” med bacon, lagrad hårdost, persilja och äggulecremé

Bakad kummel med räkor, dill, gräslök & brynt smör samt kokt färskpotatis

Pasta pesto med grillad halloumi & rostade frön

tisdag

Smörstekt sommarkyckling med betor & rädisa, gorgonzolasås och ugnsbakad potatis

Chiliglacerad fläsksida med äggnudlar, misosky, böngroddar, rättika, koriander & sesamfrö

Crêpes med örtkeso, böngroddar, rättika, koriander och sesamfrö

onsdag

Pocherad långa med rökt forellrom, Sandefjordssås, sparrissallad och smörad färskpotatis

Pannbiff med karamelliserad lök, gräddsås, kokt potatis, syrlig gurka, lingon & persilja

Rödbetsbiff med getost, syrlig skysås och kokt potatis

torsdag

Gräddstuvad pytt i panna, saltgurka, ägg ”sunny side”,  örtolja & rödbetor

Fisk & skaldjursgratäng med citron, fänkål & dill serveras med pommesduchesse

Sparris & prästostpaj med tomatsallad & bladsallad

fredag

Grillad fläskkarré med spetskål, yoghurtdressing och varm potatissallad

Klassisk lasagne med lagrad hårdost & husets ketchup

Vegetarisk lasagne med lagrad hårdost & husets ketchup

lördag

Helgbuffé 11.30 15.00

Smörstekt gös med dillfrästa sockerärtor, blåmusselsås och kokt färskpotatis

Grillad nötrulle med potatisgratäng, rödvinssås och vitlöksrostade haricotsverts

söndag

Helgbuffé 11.30 15.00
Smörstekt kummel med skagenröra, krossad potatis, brynt smör & citron

Persiljejärpar med pressgurka, gräddsky och kokt färskpotatis