Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 27

måndag

Rostad kycklingklubba ”jambalaya” med kryddkorv, kryddbrässerat avorioris & aioli
Rimmad Uer med dillpesto samt färskpotatis med primörer

Pasta pesto toppad med grillad halloumi & rostade frön 

tisdag

Ragu a la Bolognese med pasta, köttfärs, rostad tomat & lagrad hårdost
”Dansk fläskstek” med rödkål, äpple, cidersky & brynt potatis  

Crêps med örtkeso, böngroddar, rättika, koriander & sesamfrö

onsdag

”Fish & Chips” på sejfilé med krossade ärtor, citronaioli & klyftpotatis

Köttfärslimpa med rosmarin, brynt svamp, portvinssås & kokt färskpotatis 

Rödbetsbiff toppad med getost serveras med syrlig skysås samt kokt potatis 

torsdag

Indisk nötgryta med cocosgrädde, garam masala, rostade kikärtor, yoghurt & kryddkokt ris

Gräddpocherad flundra med citron, vitt vin & purjolök serveras med stompad färskpotatis

Sparris & prästostpaj serveras med tomatsallad & bladsallad

fredag

Piccata på benfri kotlett med tomatsås, löksallad & pilaffris 
Krämig fiskgryta med saffran, blåmusslor, gravad fänkål & färskpotatis

Vegetarisk lasagne med lagrad hårdost & husets ketchup

 

lördag

Helgbuffé 11:30-15:00

Grillad kyckling med citron- & rosmarin, salviasky, kryddsmör samt ugnsrostad potatis 

Fisk- & skaldjursbiffar med mangosalsa, avocadokräm & blomkålspotatis

söndag

Helgbuffé 11:30-15:00

Italienska färsbiffar med rostad tomat, lagrad hårdost, pesto & ugnsrostad potatis 
Pasta med bakad lax, sparris, grillad citron & mozzarellaost