Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 4

måndag

Fiskgratäng toppad med marinerade räkor serveras med potatispuré

Fetaostbakad kyckling med bakad tomat, kryddkokt ris samt örtagårdssås

Fetaostbakade grönsaker & puylinser serveras med kryddkokt ris och örtagårdssås

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Ugnsbakad torsk toppad med matjessill, krossat ägg & brynt smör serveras med kokt potatis

Pastapesto toppad med rostade frön, torkad tomat, rucola och riven hårdost

onsdag

Prästostbakad uer serveras med risotto smaksatt med örter samt kräftsky & vitlöksfrästa sojabönor

Slottsstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis

Sotat tzayspett med risotto smaksatt med örter samt tomatbuljong & vitlöksfrästa sojabönor

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Baconlindad köttfärslimpa toppad med rödlökschutney serveras med portvinssky och kokt potatis

Bönbiffar toppade med rökt tofu & rödlökschutney serveras med portvinssky och kokt potatis

fredag

Laxfärserad spätta toppad med fänkål serveras med vitvinssås och dillslungad potatis

Wallenbergare med brynt smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Broccolipaj med tomat & fetaostsallad samt bladsallad