Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 40

måndag

Ugnsbakad torsk med pepparrot, brynt smör och räkor serveras med kokt potatis

Pasta Carbonara med äggulekräm, svartpeppar och riven hårdost

Pizza med svamp, rostade solrosfrön, tryffelolja, hyvlad hårdost och rucola

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Rostad kyckling med röd currysås, bakad morot, kokos och jasminris

Sesambakad butternutpumpa, brynt sojasmör och dillslungade bönor

onsdag

Fisk & skaldjursgratäng toppad med gravad fänkål & grillad citron, potatispuré

Örtbakad fläskkarré med vitlöksfrästa haricotsverts, rostad palsternacka samt salsa verde

Tortellini med rostad tomat, solrosfrön, smulad mozzarella & örtolja

 

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Grekisk köttfärslimpa fylld med oliver och fetaost serveras med soltorkad tomatsky och örtrostad potatis

Portabello fylld med spenat och mozzarella, grillad paprika & timjanssås

fredag

”Fish and chips” med klyftpotatis, citron, krossade ärtor och aioli

Örtbakat kycklingbröst, rostade rotsaker, varm tomatsallad och  balsamicosky

Bakade betor med friterad grönkål, rostade frön, örtolja och potatis

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt Uer med hummersky, risotto toppad med vitlöksfrästa sojabönor & riven hårdost

Nattbakad nötrulle med pepparsås, bakad tomat och rostad potatis

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Brödstekt kolja med citron, örtaioli och dillkokt potatis

Kalvfärsbiff med kaffegräddsås, syrad gurka och rårörda lingon