Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 5
måndag
Nötfärsragu med rödvin, rökt sidfläsk & bakade tomater serveras med pastapesto & lagrad hårdost
Pocherad sej med citrusmarinerad pumpa, pärlcouscousallad & dillcrème
Grillad zucchini med friterade linser, pärlcouscousallad & dillcrème
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon G&L
Rostad kyckling med rödcurrysås, bakad morot, kokos & jasminris
Glacerade rötter med råraka, tångcaviar, gräddfil & lingon
onsdag
Panerad flundra med citron & dill serveras med kokt potatis samt dansk remoulad
”Birria tacos” Långbakat högrev med chili, lök & ost serveras med rostad potatis, tortillabröd samt lime & korianderkräm
Pulled oumph med chili, lök & ost serveras med rostad potatis, tortillabröd samt lime & korianderkräm
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Dansk sjömansbiff med sotad lök, skysås, ölbrässerad potatis & senapscremé
Kikärtsbiffar med sotad lök, skysås, ölbrässerad potatis & senapscrème
fredag
Bakad torsk med rostad mandel, krispigt bacon, brynt smör & sötpotatispuré
Schnitzel med kapris, citron, skysås & ansjovissmör serveras med stekt potatis
Cannelloni fylld med ricotta & spenat serveras med syrlig tomatsås & örtdressad trädgårdsallad