Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 16
måndag
Panerad flundrafilé med skagenröra, citron och dillkokt potatis
Vitlöksbakad kyckling med örtagårdssås, tomatsallad och grönsaksris
Pizza med mozzarella, vitlöksrostad tomat, rucola, rostade frön och fetaostkräm
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Fisk & skaldjursbiffar serveras med grönärtsås, citron, gravad fänkål och potatispuré
Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost och spenat, tomat & olivsallad
onsdag
Ugnsbakad torsk med hackat ägg, matjessill & brynt smör, kokt potatis
Kalvfärsbiff smaksatt med vitlök & örter, rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis
Pasta med rostad paprika & aubergine, riven hårdost, olivolja och friterad grönkål
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Grillat högrev med grillade grönsaker med chimichurri, aioli samt timjanrostade rotsaker
Grillad halloumisallad med aubergine och basilika, matvete
fredag
Ugnsbakad kummel med stuvad spetskål, råmarinerad rödbeta och dillkokt potatis
Ost & skinkfylld fläskschnitzel serveras med gröna ärtor, rödvinssås och rostad potatis
Risotto med vitlök -& citronmarinerade sojabönor, getost och honung
lördag
Helgbuffé 11-30-15.00
Halstrad lax serveras med Sandefjordsås, smörstekta primörer och dillkokt potatis
Grillad fläskfilé med sparris, rödvinssås samt råstekt potatis
189:-/person
söndag
Helgbuffé 11-30-15.00
Fiskgratäng smaksatt dill och grillad citron, örtmarinerade kräftstjärtar och pommes duchesse
Kalvstek med gräddsås, syrad gurka, svartvinbärsgelé och kokt potatis
189:-/person