Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 33

måndag

Fiskgratäng med dill & fänkål samt pommes duchesse

Korvstroganoff med curry & paprika samt pilaffris

Lins & rotfruktsragu med pommes duchesse & fänkål

tisdag

Pulled beef med svarta bönor, mango & avokadosalsa, chilicremé & tortilla samt rostad potatis

Laxfärserad spätta serveras med pernodsås, smörstekta sockerärtor & schalottenlök samt dillkokt färskpotatis

Pulled jackfruit med svarta bönor, mango & avokadosalsa, chilicremé & tortilla samt rostad potatis

onsdag

Rågmjölstekt kummel med citronmarinerad spetskål, örtolja & smörad färskpotatis samt hummermajonäs

Pytt i panna med ägg ”sunny side”, saltgurka & rödbetor

Vegetarisk pytt i panna med ägg ”sunny side”, saltgurka & rödbetor

torsdag

Pannbiff med karamelliserad lök, gräddsås, kokt potatis, syrlig gurka, lingon & persilja

Smörstekt sommarkyckling med betor & rädisa, gorgonzolasås & ugnsbakad potatis

Smörbakad rotselleri med rädisor & rostade kikärtor, gorgonzolasås & ugnsbakad potatis

fredag

Wallenbergare med brynt smör, ärtor, schalottenlök & potatispuré

Krämig skaldjurspasta med saffran, tomat & citron serveras med vitlöksbröd

Krämig pasta med smörbönor, saffran, tomat & citron samt vitlöksbröd

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad torsk med hummerspräckt vitvinsås, fänkålssallad & dillkokt potatis

Fläskschnitzel med dragonsmör, friterad kapris, citron & skysås samt rostad potatis
179:-/ person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Grillad fläskkarré med choronsås, semitorkad tomat, potatisgratäng & rödvinssås

Pocherad långa med rökt forellrom, blomkålscrudité, sandefjordssås & smörad färskpotatis
179:- /person 

Veckans sallad:
Fransk potatissallad med kapris, persilja, lök & charkuterier