Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 28

måndag

”Yaki Nikku” på strimlad nötbog med soja, sesamfrö, kimchi & kokosris  
Ugnsbakad torsk med brynt smör, krossat ägg, rödlök & matjessill serveras med dillstompad potatis 

                                         Sojastekt Oumph med sesamfrö, kimchi & kokosris

tisdag

Sirapstekt fläskkarré med rostad kål, gräddsky & kokt färskpotatis
Pasta ”Arrabiata” med tomat, aubergine, rödlök, lammkorv & fetaostkräm 

Pumparisotto med smulad getost & rostade pumpakärnor

onsdag

”Sjömansbiff” på nattbakad oxbringa med buljongbrässerad potatis & senapskräm
Citrusstekt flundra med curryskagen, crudite på blomkål & färskpotatis

Cannelloni fylld med skogssvamp & linser samt salsa verde  

torsdag

Yoghurtmarinerad kyckling med tabouleh, rostad paprikakräm & kryddkokt bulgur

Pytt i panna med stekt ägg, saltgurka & inlagda rödbetor

Helbakad rotselleri med ragu på sparris, blomkål & tryffelolja  

fredag

Wallenbergare med smörslungade ärtor, schalottenlök, rårörda lingon & brynt smör
Fisk- & skaldjurslasagne med tomat & fetaost 

Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu & lagrad hårdost 

lördag

Helgbuffé 11:30 - 15:00

Grillad örtmarinerad fläskfilé med potatisgratäng, örtbearnaise & rostad tomat

             Skaldjurspaella med blåmusslor, räkor, kräftstjärtar, grillad citron & dillaioli

söndag

Helgbuffé 11:30 - 15:00

Kycklingburgare med tryffeldressing, tomatsalsa, bacon- & lökmarmelad samt ugnsrostad potatis 
Rimmad laxfilé med ragu på färskpotatis, grädde, citron & timjan, serveras med brynt smör