Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 32
måndag
Bakad sej ”Curry madras” med kokosmjölk, äpple & lök samt limekokt ris
Helstekt kotlett med bakad tomat, rödvinssås, bearnaisesås & potatisgratäng
Vegetarisk:
Bakad rotselleri med curry, kokosmjölk, äpple & lök samt limekokt ris
tisdag
Stekt kyckling med lök, persilja, svamprisotto & smörad buljong
Havets wallenbergare med ärtor, vitvinssås & örtslungad potatis
Vegetarisk
Kikärtsbiffar med lök & persilja samt svamprisotto
onsdag
”Sjömansbiff” på golfens vis med högrev, skysås, ölbrässerad potatis & sotad lök
Citronbakad kolja med skaldjurssås, fänkål & körvel serveras med smörad färskpotatis
Vegetarisk:
Cannelloni med tomat & örter samt gröna blad & riven parmesan
torsdag
Kalvfärsjärpar serveras med gräddsås, pressgurka, lingon samt kokt potatis
Pocherad torsk med krispigt bacon, rostad mandel & brynt smör samt sötpotatispuré
Vegetarisk:
Krispig polenta med rostad mandel, brynt smör & sötpoatispuré
fredag
Boeuf bourguignon med smålök, bacon & rödvin samt potatispuré
Pankopanerad kummel med dansk remoulad, citron & dill samt kokt potatis
Vegetarisk
Bakad fänkål med linsragu, citronsky & potatispuré
lördag
Mixed grill med bbq-sås, tzatziki & grillade grönsaker serveras med rostad potatis
Inkokt lax med äpple, ingefära & citron, ljummen potatissallad & citronaioli
söndag
Halstrad lax med sommarprimörer, forellrom, örtemulsion serveras med bakad potatis
Grillad spetsbringa med pepparsky, potatisgratäng & aioli
Veckans sallad:
Asiatisk räksallad med rättika, salladslök, koriander, sojabönor, rostad lök & chilimajjo