Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 19

måndag

Asiatiska fisk & skaldjursbiffar med nudelsallad, sojamajonnäs, lime och rostade frön

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, rödbetor och saltgurka

Tomat- & fetaostspaj med trädgårdssallad och örtvinaigrette

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Grillad kyckling med oliver, tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis

Kesoplättar med edamamebönor, jordnötter, srirachamajjo och rostad lök

onsdag

Panerad flundrafilé med picklad gulbeta och dill samt skagenröra och kokt potatis

Grekisk köttfärslimpa fylld med oliver och fetaost serveras med soltorkadtomatsky &  rostad potatis

Pasta med rostade kikärtor, grädde, tryffelolja, skogschampinjon, lagrad hårdost & bakad cocktailtomat

torsdag

Helgbuffé 11.30-15.00
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Prästostbakad torsk med Sandefjordsås, vårprimörer och dillkokt färskpotatis

Grillat högrev med salsa criolla, skysås och rostade rotfrukter

189:-/person

 

fredag

Krämig fisk & skaldjursgryta med primörsallad och färskpotatisstomp

Grillade fläskkotlettsracks med rostad vitlökssky, ramslökscréme, bakad tomat och rostad potatis

Quesadillas fyllda med ost, bönor och babyspenat serveras med örtaioli

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad torsk med sparrisrisotto och smörad skaldjurssky

Grillad spetsbringa med café de parissmör, rödvinssky och rostad färskpotatis

189:-/person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Västerbottenbakad kolja med vitvinssås, smörfrästa vårprimörer och dillkokt färskpotatis

Lammstek provencale med marinerad zucchini och tomat serveras med rödvinssås och rostad potatis

189:-/person