Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 40
måndag
Ugnsbakad torsk med pepparrot, brynt smör och räkor serveras med kokt potatis
Pasta Carbonara med äggulekräm, svartpeppar och riven hårdost
Pizza med svamp, rostade solrosfrön, tryffelolja, hyvlad hårdost och rucola
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Rostad kyckling med röd currysås, bakad morot, kokos och jasminris
Sesambakad butternutpumpa, brynt sojasmör och dillslungade bönor
onsdag
Fisk & skaldjursgratäng toppad med gravad fänkål & grillad citron, potatispuré
Örtbakad fläskkarré med vitlöksfrästa haricotsverts, rostad palsternacka samt salsa verde
Tortellini med rostad tomat, solrosfrön, smulad mozzarella & örtolja
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Grekisk köttfärslimpa fylld med oliver och fetaost serveras med soltorkad tomatsky och örtrostad potatis
Portabello fylld med spenat och mozzarella, grillad paprika & timjanssås
fredag
”Fish and chips” med klyftpotatis, citron, krossade ärtor och aioli
Örtbakat kycklingbröst, rostade rotsaker, varm tomatsallad och balsamicosky
Bakade betor med friterad grönkål, rostade frön, örtolja och potatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt Uer med hummersky, risotto toppad med vitlöksfrästa sojabönor & riven hårdost
Nattbakad nötrulle med pepparsås, bakad tomat och rostad potatis
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Brödstekt kolja med citron, örtaioli och dillkokt potatis
Kalvfärsbiff med kaffegräddsås, syrad gurka och rårörda lingon