Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 39

måndag

Kryddrostad fläskkotlett med syrad rödkål, grönkål, tryffelsky, rostad potatis och rotfrukter

Krämig biffgryta med dijonsenap, champinjoner och pärllök serveras med potatispuré

Helbakad blomkål med rostade kikärtor, brynt smör och spenat

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Ugnsbakad torsk med variation på morot, picklad gurka, persiljevelouté och potatispuré

Rostad morot med quinoa, körvel, fetaost och örtdressing

onsdag

Panerad kummel med chili & limemajonnäs serveras med sockerärtor och örtkrossad potatis

Citron -& timjansstekt kyckling med rostad vitlökssky och stekt grönsaksris

Kikärtsbiffar med picklad zucchini, hummus och grönsakstekt ris

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Pannbiff med karamelliserad lök, gräddsås, kokt potatis, syrlig gurka, lingon & persilja

Kikärtspannkaka med grillad paprika & keso

fredag

Smörstekt makrill med stuvad spenat, citron och dillkokt färskpotatis

BBQ-bakat högrev, grillad tomat, majskolv, bakad endive, ärtskott samt rostad bakpotatis

Vegetariska kåldolmar med svamp, matvete, äpple, brynt smör & potatispuré

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Pestobakad torsk serveras med vitvinssås samt potatisstomp smaksatt med rostad lök

Grillad fläskfilé med rosépepparsås, bakad tomat samt hasselbackspotatis

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Laxschnitzel fylld med färskost & pepparrot serveras med vitvinssås samt dillkokt potatis

Slottsstek med gräddsås, gelé, syrad gurka samt kokt potatis