Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 34

måndag

Brödstekt sej serveras med skagenröra, citron och kokt potatis

Flygande Jakob med jordnötter, bacon, banan serveras med pilaffris

Vegetarisk Jakob med quornfilé, jordnötter, banan, purjolök och pilaffris

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Smörstekt uer toppad med sesambakad pak choi, skaldjurssky och bulgursallad

Sotade tzayspett toppad med sesambakad pak choi, rödcurrysky samt bulgursallad

onsdag

Ugnsbakad torsk toppad med räkor, pepparrot & brynt smör serveras med kokt potatis

Lasagne serveras med örtmarinerad fetaost och husets ketchup

Grönsakslasagne med örtmarinerad fetaost och husets ketchup

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Baconlindad köttfärslimpa toppad med vitlöksfräst haricotsverts, svampsås och kokt potatis

Grönsaksbiff med toppad med vitlöksfräst haricotsverts, svampsås och kokt potatis

fredag

Fish & chips med citronaioli, sockerärtor och klyftpotatis

Grillad fläskkarré med rostat äpple, bbq-sås och rostade rotsaker

Friterad zucchini serveras med citronaioli, sockerärtor och klyftpotatis

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Bakad kolja med örtfrästa betor Sandefjordsås samt dillkokt potatis

Viltfärsbiffar serveras med rosmarinsky, lingonchutney, dillfräst höstmorot och kokt potatis

179:-/person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Laxschnitzel fylld med färskost & pepparrot serveras med vitvinssås och dillkokt potatis

Herrgårdsstek med rostad höstmorot, gelé och pressgurka samt kokt potatis

179:-/person