Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 34
måndag
Brödstekt sej serveras med skagenröra, citron och kokt potatis
Flygande Jakob med jordnötter, bacon, banan serveras med pilaffris
Vegetarisk Jakob med quornfilé, jordnötter, banan, purjolök och pilaffris
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Smörstekt uer toppad med sesambakad pak choi, skaldjurssky och bulgursallad
Sotade tzayspett toppad med sesambakad pak choi, rödcurrysky samt bulgursallad
onsdag
Ugnsbakad torsk toppad med räkor, pepparrot & brynt smör serveras med kokt potatis
Lasagne serveras med örtmarinerad fetaost och husets ketchup
Grönsakslasagne med örtmarinerad fetaost och husets ketchup
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde
Baconlindad köttfärslimpa toppad med vitlöksfräst haricotsverts, svampsås och kokt potatis
Grönsaksbiff med toppad med vitlöksfräst haricotsverts, svampsås och kokt potatis
fredag
Fish & chips med citronaioli, sockerärtor och klyftpotatis
Grillad fläskkarré med rostat äpple, bbq-sås och rostade rotsaker
Friterad zucchini serveras med citronaioli, sockerärtor och klyftpotatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Bakad kolja med örtfrästa betor Sandefjordsås samt dillkokt potatis
Viltfärsbiffar serveras med rosmarinsky, lingonchutney, dillfräst höstmorot och kokt potatis
179:-/person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Laxschnitzel fylld med färskost & pepparrot serveras med vitvinssås och dillkokt potatis
Herrgårdsstek med rostad höstmorot, gelé och pressgurka samt kokt potatis
179:-/person