Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 4
måndag
Fiskgratäng toppad med marinerade räkor serveras med potatispuré
Fetaostbakad kyckling med bakad tomat, kryddkokt ris samt örtagårdssås
Fetaostbakade grönsaker & puylinser serveras med kryddkokt ris och örtagårdssås
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Ugnsbakad torsk toppad med matjessill, krossat ägg & brynt smör serveras med kokt potatis
Pastapesto toppad med rostade frön, torkad tomat, rucola och riven hårdost
onsdag
Prästostbakad uer serveras med risotto smaksatt med örter samt kräftsky & vitlöksfrästa sojabönor
Slottsstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis
Sotat tzayspett med risotto smaksatt med örter samt tomatbuljong & vitlöksfrästa sojabönor
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Baconlindad köttfärslimpa toppad med rödlökschutney serveras med portvinssky och kokt potatis
Bönbiffar toppade med rökt tofu & rödlökschutney serveras med portvinssky och kokt potatis
fredag
Laxfärserad spätta toppad med fänkål serveras med vitvinssås och dillslungad potatis
Wallenbergare med brynt smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré
Broccolipaj med tomat & fetaostsallad samt bladsallad