Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 29
måndag
Pasta penne ”prima vera” med kyckling, babyspenat, cocktailtomat, grädde, vitt vin & lagrad hårdost
Polentapanerad sej med örtig skaldjursröra och smörslungad färskpotatis samt grönkål
Vegetarisk:
Polentapanerad haloumi serveras med örtcrème och smörslungad färskpotatis samt grönkål
tisdag
Tisdag
”Sjömansbiff” på högrev med ölbrässerad lök och potatis serveras med senapscrème
Lättrökt kolja serveras med säsongens potatissallad och myntaemulsion
Vegetarisk:
Lättrökt rotselleri serveras med säsongens potatissallad och myntaemulsion
onsdag
Grillad fläskkarré serveras med vitlöksrostad färskpotatis, rosmarinsky och rabarberchutney
Nötfärsragu med tomat och rödvin serveras med krämig pastapesto
Vegetarisk:
Vegetarisk bolognese med rödvin och tomat serveras med krämig pastapesto
torsdag
Grekiska biffar med oregano och fetaost serveras med råstekt potatis och tzatziki
Pocherad torsk serveras med brynt smör, sidfläsk och rostad mandel samt sötpotatispuré
Vegetarisk:
Tzayspett serveras med råstekt potatis och tzatziki
fredag
Salsiccia med rostade grönsaker, tomatsås och klyftpotatis
Nattbakat högrev med soya, sesam och chili, pak choy, pilaffris och koriandercrème
Vegetarisk:
Pumpa med soya, sesam och chili, pak choy, pilaffris och koriandercrème
lördag
Örtbakad kolja serveras med blåmusselsås, fänkål crudité och potatispuré
Flapstek med chimmichurri, rödvinssås, rostad tomat och färskpotatis
söndag
Fläsknoisette med skysås, bearnaise, haricots verts serveras med stekt potatis
Halstrad kummel med skaldjurssås, rädisa och knipplök serveras med dillkokt färskpotatis