Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 29

måndag

Nattbakad högrev ”Bourgogne” med rökt fläsk, champinjon & smålök serveras med potatis- & palsternacksstomp  
Rimmad uer med råhyvlad fänkål, sparrisrisotto & dillpest

Confiterad palsternacka med råhyvlad fänkål, sparrisrisotto & dillpesto

tisdag

Parmesanrostad kyckling med tomatsås, vitlöksfrästa bönor & krämig tortellini
Chilli con carne med grillad paprika, smetana & ris

Helbakad spetskål med brynt sojasmör, sojaböna & morotskräm

onsdag

Slottsstek med gräddsky, pressgurka, svarta vinbärsgelé & kokt färskpotatis
Flundraroulad med schalottenlökssmörsås, betor varm potatissallad

Pasta pesto med friterad tofu, parmesan och rostade pumpakärnor

 

torsdag

Pannbiff med gräddsås, karamelliserad lök, rårörda lingon och kokt färskpotatis

Helstekt kotlett späckad med rosmarin & vitlök, serveras med örtagårdssås & potatisgratäng

Rotfruktsbiff med grön aioli, broccolli & kokt färskpotatis

 

fredag

Pulled pork med bbqsauce, aioli, syrade grönsaker & klyftpotatis
Fisk- & skaldjursgryta med dill, citron & krossad färskpotatis

Pulled Oumph med bbqsauce, aioli, syrade grönsaker & klyftpotatis

lördag

Helgbuffé 11:30 - 15:00

Grillad flankstek med rostad majs, chilli, vårlök, rökt vitlökssky samt bakade rotfrukter
Röding med smörbrässerad blomkål, örthollandaise samt sparrispotatis

söndag

Helgbuffé 11:30  - 15:00

Kryddiga färsjärpar med lökmarmelad, rosmarinsås & brynt potatis
Smörstekt torsk med brynt bacon, spetskål, tryffelolja, citronsky & färskpotatis