Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 20
måndag
Smörstekt långa toppad med sotad blomkål serveras med gräslökssås och färskpotatisstomp
Pankopanerad kyckling med tomatsås smaksatt med basilika, pilaffris
Pankopanerad pumpa med tomatsås smaksatt med basilika, pilaffris
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon
Asiatiska fiskfärsbiffar serveras med sesamstekt savoykål, gröncurrysås och basmatiris
Asiatisk grönsaksbiff serveras med sesamstekt savoykål, gröncurrysås och basmatiris
onsdag
Ugnsbakad torsk toppad med krossat ägg, matjessill och gräslök serveras med brynt smör och dillkokt färskpotatis
Gräddstuvad pytt i panna med saltgurka, rödbetor och stekt ägg
Grönsakspytt med saltgurka, rödbetor och stek ägg
torsdag
Helgbuffé 11.30-15.00
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Pannbiff med karamelliserad lök, lingonchutney, skysås och kokt potatis
Kryddbakad lax med rostad broccoli, ramslöksmajonnäs och potatisstomp
Gnocchi med örter och vitlök serveras med tzayspett, rucola och basilikacrème
179:-/person
fredag
Skaldjursrisotto serveras med ramslökspesto & riven hårdost
Mixed grill med kyckling, fläsksida, revben & kryddkorv serveras med BBQ-sås, aioli & rostad potatis
Sparrisrisotto toppad med vitlöksfrästa sojabönor och riven hårdost
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad lax med romsås, citron och dillkokt färskpotatis
Slottsstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis
179:-/person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt uer toppad med chilimarinerade räkor serveras med smörad skaldjurssky och dillkokt färskpotatis
Grillad fläskfilé med rödvinssås, vitlöksfrästa haricotsverts & rotfruktsgratäng
179:-/person