Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 37
måndag
Fisk & skaldjursgryta ”Bouillabaisse” serveras med saffransaioli, vitlöksbröd och kokt potatis
Grillad kyckling med rödvinssås, tzatziki & klyftpotatis
Grillad halloumi serveras med tzatziki, skysås och klyftpotatis
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Ugnsbakad torsk serveras med rostad tomatsås, spenat, rostad blomkål och kokt potatis
Ugnsbakad rotselleri med rostad tomatsås, spenat, rostad blomkål och kokt potatis
onsdag
Sotad kummel toppad med dillfrästa betor serveras med kräftsås och potatisstomp
Golfens köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och kokt potatis
Grönsaksbollar med friterad grönkål, timjanssås, pressgurka samt kokt potatis
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde
Grillad fläsksida serveras med ragu på svamp & kål, cidersås och rostad potatis
Grillad pumpa med ragu på svamp & kål, rostad vitlökssky och rostad potatis
fredag
Fisk & skaldjurspasta smaksatt med saffran toppad med gravad fänkål och riven hårdost
Wallenbergare serveras med brynt smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré
Pasta med bakad tomat, rostade solroskärnor, mozzarella, balsamvinäger och rucola
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt Uer med hummersky serveras med risotto toppad med vitlöksfrästa sojabönor & riven hårdost
Grillad fläskfilé med bearnaise, rödvinssås och potatisgratäng
179:-/ person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Ugnsbakad torsk toppad med räkor, pepparrot, brynt smör & dill serveras med kokt potatis
Viltfärsbiffar med rosmarinsky, lingonchutney, timjansfräst morot och rostad potatis
179:-/ person