Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 32

måndag

Bakad sej ”Curry madras” med kokosmjölk, äpple & lök samt limekokt ris

Helstekt kotlett med bakad tomat, rödvinssås, bearnaisesås & potatisgratäng

Vegetarisk:
Bakad rotselleri med curry, kokosmjölk, äpple & lök samt limekokt ris

tisdag

Stekt kyckling med lök, persilja, svamprisotto & smörad buljong

Havets wallenbergare med ärtor, vitvinssås & örtslungad potatis

Vegetarisk

Kikärtsbiffar med lök & persilja samt svamprisotto

onsdag

”Sjömansbiff” på golfens vis med högrev, skysås, ölbrässerad potatis & sotad lök

Citronbakad kolja med skaldjurssås, fänkål & körvel serveras med smörad färskpotatis

Vegetarisk:

Cannelloni med tomat & örter samt gröna blad & riven parmesan

torsdag

Kalvfärsjärpar serveras med gräddsås, pressgurka, lingon samt kokt potatis

Pocherad torsk med krispigt bacon, rostad mandel & brynt smör samt sötpotatispuré

Vegetarisk:

Krispig polenta med rostad mandel, brynt smör & sötpoatispuré



fredag

Boeuf bourguignon med smålök, bacon & rödvin samt potatispuré

Pankopanerad kummel med dansk remoulad, citron & dill samt kokt potatis

Vegetarisk

Bakad fänkål med linsragu, citronsky & potatispuré

lördag

Mixed grill med bbq-sås, tzatziki & grillade grönsaker serveras med rostad potatis

Inkokt lax med äpple, ingefära & citron, ljummen potatissallad & citronaioli

söndag

Halstrad lax med sommarprimörer, forellrom, örtemulsion serveras med bakad potatis

Grillad spetsbringa med pepparsky, potatisgratäng & aioli

Veckans sallad:
Asiatisk räksallad med rättika, salladslök, koriander, sojabönor, rostad lök & chilimajjo