Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 23
måndag
Pocherad torsk toppad med gubbröra serveras med brynt smör och dillkokt färskpotatis
Kycklingpasta med soltorkad tomat, champinjoner, dijonsenap & babyspenat
Pasta med soltorkad tomat, tofu, champinjoner, dijonsenap & babyspenat
tisdag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad lax med ramslökscréme, forellrom, citron och dillkokt färskpotatis
Grillad fläskfilé serveras med rödvinssky & vårprimörer samt potatiskaka smaksatt med prästost
179:- /person
onsdag
Panerad flundra med remouladsås, citron och kokt potatis
Köttfärslimpa med champinjonsås, rårörda lingon och örtkrossad potatis
Grönsaksbiffar serveras med champinjonsås och örtkrossad potatis
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Skomakarlåda på högrev med bacon, smålök och svamp serveras med potatispuré
Bakad rotselleri toppad med ragu på linser, smålök & svamp, potatispuré
fredag
Havets Wallenbergare serveras med grönärtsås, gravad fänkål och dillkokt färskpotatis
Grillad spetsbringa med örtaioli, rödvinssky och rostade rotfrukter
Grillade grönsaker & haloumi serveras med örtaioli och rostade rotfrukter
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Laxfärserad spätta serveras med pernodsås, smörstekta sockerärtor & schalottenlök samt dillkokt färskpotatis
Ost & skinkfylld schnitzel med kryddsmör, rödvinssås och rostad potatis
179: - / person
söndag
Skaldjursrisotto toppad med sparrissallad, babyspenat och riven hårdost
Grillad flankstek serveras med pepparsky, potatis- & primörsallad samt bakad tomat
179: - / person