Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 36

måndag

Ugnsbakad torsk med rostad tomatsås, spenat, rostad blomkål och kokt potatis

Pasta Bolognese med husets ketchup och riven hårdost

Krämig grönsakspasta toppad med smörstekt svamp, riven hårdost och rucola

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Krämig nötgryta med svamp, lök och persilja serveras med potatispuré

Tomat & fetaostpaj med örtdressad babyspenat

onsdag

Operaströmming, potatispuré, skirat smör, citron samt rårörda lingon

Mozzarellafylld kyckling med soltorkadtomatsky och grönsaksris

Sesambakad spetskål, chilirostade kikärtor, sojamajonnäs och kryddkokt ris

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Dansk sjömansbiff med dijoncréme och persilja

Linsbiffar med sockerärtor, schalottenlök & brynt smör serveras med potatispuré

fredag

Havets Wallenbergare, grönärtsås, fänkålssallad och potatispuré

Skinkstek med äppelchutney, gräddsås och kokt potatis

Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor och smulad getost

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Brödstekt kolja serveras med citron, örtaioli och dillkokt potatis

Örtkryddat kycklingbröst med rostade rotsaker, varm tomatsallad och balsamicosky

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Laxfärserad spättafilé med smörstekta sockerärtor, vitvinssås och dillkokt färskpotatis

Pepparbiff serveras med rödvinssås, bakad tomat och parmesanrostad potatis