Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 36
måndag
Ugnsbakad torsk med rostad tomatsås, spenat, rostad blomkål och kokt potatis
Pasta Bolognese med husets ketchup och riven hårdost
Krämig grönsakspasta toppad med smörstekt svamp, riven hårdost och rucola
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Krämig nötgryta med svamp, lök och persilja serveras med potatispuré
Tomat & fetaostpaj med örtdressad babyspenat
onsdag
Operaströmming, potatispuré, skirat smör, citron samt rårörda lingon
Mozzarellafylld kyckling med soltorkadtomatsky och grönsaksris
Sesambakad spetskål, chilirostade kikärtor, sojamajonnäs och kryddkokt ris
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Dansk sjömansbiff med dijoncréme och persilja
Linsbiffar med sockerärtor, schalottenlök & brynt smör serveras med potatispuré
fredag
Havets Wallenbergare, grönärtsås, fänkålssallad och potatispuré
Skinkstek med äppelchutney, gräddsås och kokt potatis
Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor och smulad getost
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Brödstekt kolja serveras med citron, örtaioli och dillkokt potatis
Örtkryddat kycklingbröst med rostade rotsaker, varm tomatsallad och balsamicosky
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Laxfärserad spättafilé med smörstekta sockerärtor, vitvinssås och dillkokt färskpotatis
Pepparbiff serveras med rödvinssås, bakad tomat och parmesanrostad potatis